Sophie Elise's Lionheart

Hva synes dere? Etter hun slapp ut denne sangen, fikk hun over 700 followers på spotify. WOW Nå venter vi bare på konsert og neste sang <3
Hvordan blir musikk videon mon tro?? Vi alle venter spent på den. http://sophieelise.blogg.no/

BLOGGES <3 

Krisssy & Fotballfrue skaper kroppspress?

Bloggeren Kristine Ullebø http://krisssy.blogg.no/ og Caroline Berg Eriksen http://fotballfrue.no/ skaper kroppspress hoss oss lesere? Mange reagerte negativt til mage bilde Caroline la ut på Instagram http://web.stagram.com/n/fotballfrue etter hun hadde fått Nelia, "Grunnen til at alle reagerte så voldsomt er at det er ikke så mange som får så flat fin mage etter fødtselsen" Sier en BKS leser. Men hva med Kristine hun har ingen unger og hun legger stadig ut mage bilder på bloggen. På en video har hun sakt at hun får stygge kommentarer fordi hun er så slank. Bilder av henne er også brukt på sånne nettsider for de som har anoreksia.

- Det er ikke greit at folk tar bildene mine, sier den unge jenta.

Kristine Ullebø er 16 år og bor i Førde. Hun har en av de største bloggene i Norge og har om lag 11.000 lesere daglig.

Hver dag kommer det flere nye bilder på bloggen fra 16-åringen. Det handler om mote, sminke og hverdagsliv. Noen ganger blir disse bildene kopiert til andre nettsteder og ute av kontekst får bildene ny mening, skriver Firda.

 

Ingen oversikt

? Jeg vet at bildene mine er brukt på andre nettsteder rundt omkring, men jeg har ikke noen oversikt over hvor de havner, sier Kristine Ullebø til Firda.

 

Et kjapt nettsøk av bildeadressen til profilbildet, som bare er ett av hundrevis på bloggen, viser at det er benyttet 382 ganger på andre nettsteder. Mange av disse er andre blogger og uskyldige ting, men noen er ikke det.

Flere av bildene er brukt på såkate «pro ana»?nettsteder og blogger. «Pro ana» er et uttrykk som blir brukt om de som oppfordrer og promoterer en anorektisk livsstil.

? Jeg vet ikkje helt hva jeg skal synes om det, det er ikke greit at folk tar bildene mine, men det er ikke så mye man kan gjøre. Selv prøver jeg å passe på å ikke skape et kroppspress på min egen blogg. Men det er også folk sitt eget ansvar å søke opp de bloggene de vil lese. Jeg vil stå fram som sunn og oppfordrer mine lesere til å spise mye, men sunt, forteller hun.

Skriver Nettavisen http://www.nettavisen.no/nyheter/3590704.html Hva synes du om skaken?Hva tenker du om saken?

Les mer i arkivet » Juni 2014 » Mai 2014


★ legg meg til som venn
Hei! Her kan du skrive litt om deg, din blogg og dine interesser. Du kan også skrive epostadressen din her :-) Håper du liker designet!hits